Beste website bezoeker ,

Per 1 januari 2018 gaat deze website vervallen
Jullie kunnen mij altijd tussendoor ook bereiken via de social media kanalen: Linked In of Facebook 
Er wordt ondertussen gewerkt aan een nieuwe positionering waarbij ook de bedrijfsnaam en websitenaam zal gaan veranderen.

hartelijke groet
Marlène Dohmen
 

Van harte welkom op de website van Eight-8!

Eight-8 biedt professionele en doelgerichte begeleiding  in de vorm van HR Support/HR Interim en Business Coaching en Counseling en Trainingen en Workshops

Eight-8 wil op een harmonieuze en constructieve wijze een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties.  

Vanuit de gedachte 'overtuiging' stuurt gedrag begeleidt Eight-8 mensen in hun persoonlijke ontwikkeling zodat men op een effectieve, ontspannen  en gemotiveerde wijze kan functioneren. Dit zal ook een positief effect hebben op motivatie, (leiderschaps)gedrag, welzijn en gezondheid en zal drempelverlagend werken bij (mentaal en fysiek) verzuim.  

Filosofie:

Verstand en ratio (het denken) heb je nodig. Maar door meer in contact te treden met je hart (het voelen), verbeter je de kwaliteit en het eindresultaat van je handelen en draagt bij aan meer geluk en een betere gezondheid.

Het is dus niet een kwestie van hart óf hoofd maar wie zit er de meeste tijd aan het stuur? Voelt het allemaal goed en is het in balans? Dat geldt niet alleen op persoonlijk gebied maar ook op zakelijk gebied, voor de medewerker op de werkvloer alsmede voor de top van een organisatie. Ook business besluiten dienen genomen te worden wanneer denken en voelen (hoofd en hart) in balans zijn (zeker in tijden van emotionele maar ook economische instabiliteit).

 

 

Eight