Marlčne

Marlčne Dohmen


Sinds 1 april 2012 werk ik op ZZP basis als HR Interim professional , HR consultant en coach-counselor.  
Gedurende de periode van december 2002 tot januari 2012 heb ik op HRM gebied met veel enthousiasme en plezier gewerkt als Human Resource professional (als consultant en HR Business Partner bij een internationaal industrie concern). In mijn functie als HR Business Partner zat ik tevens in het management team van de productie organisatie [waarin ruim 850 medewerkers].

Voor mijn uitgebreide zakelijke levensloop en ervaring als Human Resource Professional verwijs ik graag naar mijn profiel op Linked-in; http://nl.linkedin.com/pub/marlene-dohmen/5/aa1/698

In de missie van Eight-8 staat dat ik bedrijven en mensen op een harmonieuze wijze verder wil helpen bij hun groei en ontwikkeling,
Naast het enorme plezier wat ik beleef in HR/P&O vak, ben ik sinds jaar en dag oprecht geďnteresseerd in wat mensen beweegt, motiveert en wat maakt dat we doen wat we doen.
Zo heeft deze interesse me geleid tot het verder te ontwikkelen en bekwamen op het gebied van 1;1 begeleidingen in de vorm van coaching, counseling en conflictbemiddeling.

Dit pad leidde me eveneens als vanzelf tot een uitdieping van de gebieden van voelen, intuďtie, innerlijk weten en de wijsheid van het hart. Zo ben ik op die queeste in contact gekomen met Eric Schneider en het was tijdens een van zijn indrukwekkende lezingen dat ik besloot bij hem te starten met een opleiding op het gebied van NLP (Neuro Linguďstisch Programmeren en ben in bezit van NLP Practitioner en Master Practitioner diploma). 

Aansluitend volgde ik diverse workshops waaronder de wetenschappelijk onderbouwde ACT ( Acceptance Commitment Therapy ) en volgde ik een bij Im'Ik Ben in Geleen een opleiding waar ik mij verder energetisch en intuďtief bekwaamde evenals verdiepingen in karakterstructuren en persoonlijkheids-typeringen (waaronder Enneagram-typen verdieping) genoot. In het najaar 2014 ben ik gestart met een 4 jarige register HBO therapeuten opleidingen in Panheel ( Instituut voor E.E.N. ) om zodanig nog beter mijn cliënten te kunnen ondersteunen en begeleiden.

 


 

Eight